edin.bg»Статии»Свободно Време»Пожелания за рожден ден за приятел

Пожелания за рожден ден за приятел

Пожелания за рожден ден за приятел
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-21%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
27.50 лв.
Виж ››

Приятелят играе централна роля в нашия живот. Той ни дарява с подкрепа, защита, доверие и разбирателство. С него споделяме своите неволи и се радваме взаимно на своите успехи. Приятелят е незаменим и единствен, затова е и истински късмет, ако имаме такъв човек в живота си.

Приятелят може да изпълнява няколко функции едновременно. От една страна, той ни подкрепя в решенията, мотивира ни и стои зад нас във всяко начинание. От друга страна, приятелят е нашият най-явен критик, който искрено ни посочва грешките и ни спомага да преминем през трудностите.

Той е значима фигура в живота ни, затова е важно да го оценяваме и да почитаме подобаващо неговите празници, като му припомняме колко много значи той за нас.

Ето и някои оригинални пожелания за приятел

Пожелания за рожден ден

- Честит рожден ден на моя скъп приятел! Благодаря, че влезе в живота ми и ми показа какво е истинско приятелство, безрезервна подкрепа и безкористна всеотдайност! Бъди здрав, щастлив, успешен и безкрайно обичан. Пожелавам ти да постигаш и най-смелите си мечти, а аз ще бъда до теб и в трудностите и в грандиозните ти успехи;

- Нека бъде честит този ден, в който моят скъп приятел е роден. Не знам и не искам да знам какво е животът без такъв стойностен и истински приятел като теб в него. Ти си моята опора, подкрепа и най-верен спътник в живота. Благодаря ти, че си част от живота ми и ти пожелавам безкрайно количество здраве, щастие, късмет и любов!

Пожелания за имен ден

Пожелания за рожден ден

Нека бъде честито името ти, скъпи мой приятельо! Ти ми показа какво значи приятелството – подкрепа, всеотдайност, взаимопомощ и искреност. Бъди здрав, щастлив, обичан и безкрайно успешен във всяко твое начинание!

Весел празник!

Нека бъде здраво името ти и ти покрай него да го носиш достойно, както досега! Истинско богатство е да имаш скъп, верен, искрен и всеотдаен приятел като теб в живота си! Бъди честит, здрав, успешен, щастлив и безкрайно обичан, защото няма човек, който да го заслужава повече!

Пожелания за Коледа

Весела Коледа, приятельо скъп! Бъди здрав, щастлив, успешен и обичан през новата година и всяка следваща след нея. Пожелавам си да градим заедно все повече скъпи и незаменими моменти, и да съхраняваме вечно това истинско приятелство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest