Edin.bg»Статии»Здраве и Красота»Как да оформим брадата си?

Как да оформим брадата си?

Как да оформим брадата си?
Масажор и четка за почистване на лице 5в1
Препоръчано за теб:
Масажор и четка за почистване на лице 5в1
22.00 лв.
Виж ››

Тенденциите в прическите се менят всеки ден, като това важи не само за косата, но и за брадата на мъжете. Ако допреди 5-10 години силният пол не обръщаше кой знае какво внимание на външния си вид, то днес дори и мъжете се стараят да се поддържат, което е напълно нормално.

Как да оформим брадата си?

Добре оформената брада може да преобрази всеки мъж и да му добави доза класа и дори мъжественост. Много важно е обаче всичко да е изпълнено прецизно, а не криво и за 5 минути, преди да излезете навън.

Избор на тример

Започнете с избора на тример, който гарантира 50% от успеха ви в това начинание. Той трябва да е качествен и да има няколко сменяеми глави, като така ще можете много прецизно да оформите брадата си дори сами.

Оформяне на брада

Да, далеч по-лесно е да отидете при професионалист, но ако опитате да направите това сами, то ще забележите, че след 2-3 пъти вече ще можете да оформяте перфектно вашата брада. В идеалния си вариант трябва да заложите на лесен за употреба тример, особено ако сте начинаещ и нямате опит. Можете да си вземете и ножици за брада, но том вече е задължително да имате опит, затова тримерът е най-доброто решение за начинаещите.

Избор на сапун и балсам за брада

Другата не по-малко важна стъпка е изборът на сапун и балсам за брада. Важно е да използвате и такива продукти за грижа за брадата ви, тъй като само така тя ще е гъста и подредена. Разбира се, че винаги можете да заложите на обикновения сапун, но с помощта на специалните продукти за тази цел вашата брада ще изглежда много по-добре.

Специалните сапуни за тази цел ще направят косъма ви силен и плътен, а също така почистват много добре излишния себум, който се е образувал в тази област. Ако искате брадата ви да изглежда максимално добре, тогава заложете на гребените от дърво и косъм от глиган, които са много по-добър вариант от другите. С тях ще можете да я оформите много по-лесно така, както желаете, дори ако правите това за първи път.

Масло за брада

Масло за брада

И не на последно място, в грижата за брадата ви е маслото. Този продукт може да направи истински чудеса и да ви помогне да постигнете перфектната форма и идеалния контур, който искате. Заедно с това това средство се грижи за брадата ви, за да е максимално пухкава и лесна за оформяне всеки път.

Ако сте от мъжете, които обичате да носите брада, тогава е време да опитате да я оформяте сами. Това не е никак сложно и с правилните продукти, ще се научите много бързо да правите това дори и сами, пестейки така време и пари, но и постигайки идеалната форма на брадата ви в домашни усилия с минимум усилия!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest