Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Пържено Зеле с Грах
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържено Зеле с Грах

Пържено Зеле с Грах

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно пържено зеле с грах в Edin.bg.
Пържено агнешкоПържено агнешкоДобавете ситно нарязаните лук и чесън, пържете още 1-2 минути....
Пържено свинско с лукПържено свинско с лук
Разбърквайте и гответе до готовност на пърженото свинско. Пърженото свинско с лук е много вкусно....
Пържено свинско с лук и гъбиПържено свинско с лук и гъби
2
Щом е готово, свалете пърженото свинско от котлона, поръсете с лют червен пипер. Пърженото свинско с лук и гъби е страхотна вечеря!...
Свинско пържено с праз на тиганСвинско пържено с праз на тиган
Свинското пържено с праз на тиган е готово....
Гарнитура за кюфтета, пържено и печено месоГарнитура за кюфтета, пържено и печено месо
Това е подходяща гарнитурата за кюфтета, пържено и печено месо....
Пресен грах яхнияПресен грах яхния
Почиствате младия грах и го слагате да се вари заедно със ситно нарязания пресен лук. Когато грахът омекне, запържваме брашното до светло златисто...
Суфле от грахСуфле от грах
Запържваме брашното с по-голямата част от маслото до порозовяване, след което добавяме студеното мляко и бъркаме непрекъснато, докато сместа не заври...
Сух грах пюреСух грах пюре
Сух грах се попарва с гореща подсолена вода, отцежда се и се накисва в студена вода за една нощ. Вари се в същата вода до омекване. Претрива...
Най-вкусната грах яхнияНай-вкусната грах яхния
Загряваме в тенджера 3-4 с.л. слънчогледово олио и задушаваме вътре скълцания лук, а след 1-2 минути слагаме нарязан морков и грах. Щом отделилата...
Пресен грах с морковиПресен грах с моркови
Почистваме пресния грах и го слагаме да се вари в подсолена вода до полуомекване. В отделен съд запържваме морковите, почистени и нарязани на...
Гълъби с пресен грахГълъби с пресен грах
Поставяме в подходящ дълбок съд гълъбите, ситно нарязаните лук и сланина и маслото. Наливаме съвсем малко вода и задушаваме под похлупак 30 минути...
Яхния ориз с грахЯхния ориз с грах
Накисваме граха от предната вечер. На другия ден изливаме водата и го заливаме с гореща вода, кипваме и оставяме да ври на тих огън. Отделно нарязваме...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: