Edin.bg»Избрани Колекции»Пилешки Шницел по Виенски

Киселото зеле се нарязва на тънки ивици и се задушава в мазнина до омекване.
Прибавя се кимът и се наръсва брашното.
Зелето се оставя на тих...

Ако обичате вкусни идеи с дреболийки, опитайте тази рецепта за пилешки дробчета по юнашки....

Нарежете кифлите на парчета и ги наредете в тава, която сте намаслили предварително с масло. Разбийте яйцата със захарта и млякото и с получената...

Пилешките бутчета с печурки и сос по сръбски са готови!...

Сваряваме пилето и го обезкостяваме внимателно. Смиламе месото или го нарязваме на съвсем ситно.
Разбъркваме го с наситнения лук, добре измития...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: