Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Целина със сос бешамел
След което добавете към получения Бешамелов сос и лимоновия сос, кашкавала, разбитите жълтъци, магданоза, копъра, черния пипер, смления чесън и солта...
Аспержи в холандски сос
В голяма тенджера варете обелените аспержи, хлебчето, маслото, част от лимоновия сок, захарта и солта и след като аспержите са готови, ги поддържайте...
Сос от кисели краставички
Загрейте маслото, добавете ситно нарязания магданоз, накълцания чесън и брашното.
Запържете за кратко, след което добавете ситно нарязаните кисели...
Пиле със сос майонеза
Сервирайте пилешкото месо с приготвения майонезен сос, украсете с домашна майонеза и добавете твърдо сварени яйца за гарниране....
Тиквички със сос Бешамел
Тиквичките ги нарязваме на тънки колелца и варим до омекване в подсолена вода. След това ги изваждаме и ги оставяме да се отцедят.
Междувременно...
Спанак със сос Бешамел
Почистете спанака, нарежете го на ситно и го сварете в подсолена вода. Отцедете го и го нарежете на ситно.
Пригответе соса Бешамел. Запържете...
Агнешко с млечен сос
Заливаме месото с готовия сос, гарнираме със сварени яйца и поднасяме със салата....
Сладък сос с мармалад
Този сладък сос е много подходящ за макарони, юфки, както и за различни видове кейкове и пандишпани....
Сос Тартар (ретро рецепта)
Разбиваме много хубаво жълтъците. Постепенно към тях прибавяме олиото, като не преставаме да разбиваме сместа. Към получената майонеза прибавяме настъргания...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: