

Сервираме агнешки дроб на тиган с пресен лук, докато е още топъл. Става превъзходно мезе....

В грил тиган или тиган с незалепващо покритие сипете малко зехтин и загрейте на силен котлон....

От маслото, яйцето и брашното омесваме тесто, което разделяме на 6 топки.
Всяка от тях точим на кора с дебелина 0.5 см.
Корите намазваме с...

Загрейте олио в тиган и добавете чесъна. Оваляйте попчетата в брашното и ги изпържете до зачервяване....

1

Хубаво е да подберете по-месести пиперки. Почиствате ги от семките, опичате ги и ги белите внимателно, за да не ги разкъсате. Овкусете със сол и оставете...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: