

Лукът се нарязва на филийки и се залива със студена вода. След като кипне, водата се изцежда.
Попареният лук се запържва в масло. Когато лукът...

Бием маста до побеляване със захарта поне 15-20 минути, след което прибавяме един по един четирите жълтъка, кафето, брашното, солта, кремотартора,...

Приготвя се много лесно и е любим на цялото семейство през лятото.
Почистваме добре рибките, осоляваме ги и ги оставяме да престоят поне 30 минути...

В купа си смесваме киселото мляко, разбитите яйца, бакпулверът, пресятото брашно, нарязаните на ситно шунка и кисели краставички.
Овкусяваме със...

Първо си разбиваме сметаната.
В съд отделяме белтъците от жълтъците и ги разбиваме.
Към жълтъците добавяме 3 с.л. захар и бием докато получим...

Бисквити се начупват на малки парчета и се смесват в купа.
Приготвя се пудингът, като в тенджерка се загрява 400 мл прясно мляко със захар, докато...

Добавете към тях начуканите орехи, разбитите яйца, смлените бисквити, ванилията и какаото. Омесете добре до получаване на тесто....

В голяма купа слагаме маскарпонето и леко разбъркваме в лъжица.
Добавяме еритрола, ванилията, сока от лайм и рома и пак разбъркаваме, за да се...

Вкусната торта Гараш с какаов крем е готова.
Опитайте непременно и оригиналната торта Гараш от 1885 година....

Пресейте брашното заедно с ванилиите, бакпулвера и какаото.
Отделно разбийте с миксер омекналото масло със захарта....

Разбиваме много добре яйцата с прясното мляко. Към сместа добавяме брашното и сол на вкус.
Сипваме половината малко от сместа в намаслен тиган...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: