Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен орехов сладкишБием маста до побеляване със захарта поне 15-20 минути, след което прибавяме един по един четирите жълтъка, кафето, брашното, солта, кремотартора,...
Лесен пържен сафрид
Приготвя се много лесно и е любим на цялото семейство през лятото.
Почистваме добре рибките, осоляваме ги и ги оставяме да престоят поне 30 минути...
Лесен ябълков квас
В голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат.
Преместете съда от огъня...
Лесен боровинков пай
Смесете маслото с брашното, добавете жълтъците, смлените орехи, ванилията и захарта, омесете много добре тесто за пай и отделете ¼ от него.
Сложете...
Лесен спаначен пудинг
Почистеният спанак се сварява в съвсем малко подсолена вода, като към края на варенето трябва да се изпари водата и да остане само спанак, който накълцваме...
Лесен пилешки пастет
Почистете добре дробчетата и пилешкото месо и ги нарежете на парчета.
Сварете ги в малка тенджера заедно с чушката и моркова - добавете дафиновия...
Лесен класически козунак
Разтворете маята в затопленото мляко с лъжица брашно и лъжица захар. Разбъркайте и оставете да се активира.
Пресейте минимум два пъти брашно и...
Лесен сметанов сладолед
Разбийте с миксер сметаната. Малко преди да се сгъсти напълно, добавете към нея ванилията и кондензираното мляко.
Сипете получената смес в кутия...
Лесен кето крем
В голяма купа слагаме маскарпонето и леко разбъркваме в лъжица.
Добавяме еритрола, ванилията, сока от лайм и рома и пак разбъркаваме, за да се...
Какаов сладкиш с мед и смокини
Пресейте брашното заедно с ванилиите, бакпулвера и какаото.
Отделно разбийте с миксер омекналото масло със захарта....
Вкусна торта Гараш с какаов крем
Вкусната торта Гараш с какаов крем е готова.
Опитайте непременно и оригиналната торта Гараш от 1885 година....
Какаов сладкиш с череши и течен шоколад
Разбъркайте сместа за какаовия сладкиш
Сипете във форма за печене, отгоре поставете черешите....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: