Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Какаов Кекс

Лесен Какаов Кекс

Прегледай всички 60 кулинарни идеи за лесен какаов кекс в Edin.bg.
Какаов сладкиш с бананиКакаов сладкиш с бананиПоследно прибавете какаото. Разстелете хартия за печене в тава и подредете бананите, нарязани на колелца....
Сочен какаов сладкиш с маслоСочен какаов сладкиш с масло
2
Сочния какаов сладкиш с масло поднесете изстинал....
Сочен какаов сладкиш с млякоСочен какаов сладкиш с мляко
Сочният какаов сладкиш с мляко е готов....
Какаов пандишпан с лимонов ароматКакаов пандишпан с лимонов аромат
Когато се получи хубава хомогенна смес, прибавете и останалите съставки - олио, млякото, брашно, какао, лимонова кора....
Лесен печен фазанЛесен печен фазан
Почистеният фазан се посолява много добре и се оставя да постои няколко часа. След това се намазва обилно с масло и се слага в плик за печене....
Лесен Кайсиев ПайЛесен Кайсиев Пай
Пресейте брашното и към него добавете маята, захарта, сол, млякото и маслото, предварително разтопено. Замесете тесто и го оставете да втаса за...
Лесен сладък саламЛесен сладък салам
Добавете към тях начуканите орехи, разбитите яйца, смлените бисквити, ванилията и какаото. Омесете добре до получаване на тесто....
Лесен солен пайЛесен солен пай
В купа си смесваме киселото мляко, разбитите яйца, бакпулверът, пресятото брашно, нарязаните на ситно шунка и кисели краставички. Овкусяваме със...
Лесен плодов сладоледЛесен плодов сладолед
Първо си разбиваме сметаната. В съд отделяме белтъците от жълтъците и ги разбиваме. Към жълтъците добавяме 3 с.л. захар и бием докато получим...
Лесен бисквитен пудингЛесен бисквитен пудинг
Бисквити се начупват на малки парчета и се смесват в купа. Приготвя се пудингът, като в тенджерка се загрява 400 мл прясно мляко със захар, докато...
Лесен маринован паламудЛесен маринован паламуд
Арпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на...
Лесен сметанов сосЛесен сметанов сос
Лукът се нарязва на филийки и се залива със студена вода. След като кипне, водата се изцежда. Попареният лук се запържва в масло. Когато лукът...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: