Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турска Леща ЧорбаТочно преди да се сервира, се разтопява останалото масло, в което се добавя от сладкия и лютия червен пипер....
Предястие с леща
Сваряваме лещата и я отцеждаме. Нарязваме сланината на кубчета и ги запържваме леко в тиган. Прибавяме брашното и заливаме с 2 ч.ч вода или отвара...
Печена скумрия със зеленчуци
Печете скумрията до готовност на 200 градуса.
Поднесете печената скумрия със зеленчуци с малко пресен лимон....
Леко карамелизирана печена тиква
Сложете в загрята на 160-180 градуса фурна и печете до готовност.
Леко карамелизираната печена тиква е готова....
Натурално печена агнешка плешка
Смесете олиото с брашното и червения пипер, разбъркайте на кашица.
С получената кашичка натрийте добре агнешката плешка от всички страни....
Печена пъстърва по ергенски
Десетина минути преди да извадите печената риба от фурната, я залейте с бульона....
Печена тиква с моркови
В тенджера сипете настърганите на едро ренде моркови, нарязаната тиква, счуканите орехи или други ядки, млякото и солта.
Задушавайте около 25 мин...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: