

Арпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на...

Лукът се нарязва на филийки и се залива със студена вода. След като кипне, водата се изцежда.
Попареният лук се запържва в масло. Когато лукът...

Бием маста до побеляване със захарта поне 15-20 минути, след което прибавяме един по един четирите жълтъка, кафето, брашното, солта, кремотартора,...

Приготвя се много лесно и е любим на цялото семейство през лятото.
Почистваме добре рибките, осоляваме ги и ги оставяме да престоят поне 30 минути...

Почистеният спанак се сварява в съвсем малко подсолена вода, като към края на варенето трябва да се изпари водата и да остане само спанак, който накълцваме...

Почистеният фазан се посолява много добре и се оставя да постои няколко часа.
След това се намазва обилно с масло и се слага в плик за печене....

Пресейте брашното и към него добавете маята, захарта, сол, млякото и маслото, предварително разтопено.
Замесете тесто и го оставете да втаса за...

Разтворете маята в затопленото мляко с лъжица брашно и лъжица захар. Разбъркайте и оставете да се активира.
Пресейте минимум два пъти брашно и...

Почистете добре дробчетата и пилешкото месо и ги нарежете на парчета.
Сварете ги в малка тенджера заедно с чушката и моркова - добавете дафиновия...

Разбийте с миксер сметаната. Малко преди да се сгъсти напълно, добавете към нея ванилията и кондензираното мляко.
Сипете получената смес в кутия...

Разбийте омекналото масло със захарта.
Добавете към тях начуканите орехи, разбитите яйца, смлените бисквити, ванилията и какаото. Омесете добре...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 9
52
42
32
23
10
Дай твоята оценка: