Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусна Салата с Грис

Вкусна Салата с Грис

Разгледай всички 24 подбрани съвети за вкусна салата с грис в Edin.bg.
Лесно суфле от грисЛесно суфле от грисНамаляваме силата на котлона и добавяме 50 г грис, като бъркаме непрекъснато с дървена лъжица....
Десертен крем с грисДесертен крем с грис
Така няма опасност да се образуват бучки и вашето кремче ще бъде още по-вкусно....
Фалшива тарама с грисФалшива тарама с грис
Овкусете хайвера със сол и лимонов сок. Добавете и домашната майонеза. Разбъркайте и приберете апетитната разядка в хладилника....
Ягодов сладкиш с грисЯгодов сладкиш с грис
1
Ягодовия сладкиш с грис печете в предварително загрята на 175 °C фурна за около 30-40 минути....
Сиропирани сладки от грисСиропирани сладки от грис
В голям съд смесваме гриса, захарта, яйцата, олиото и маята и бъркаме, докато се получи хомогенна смес. Ако яйцата не са достатъчни, може да прибавим...
Разядка 3 ракииРазядка 3 ракии
Овкусете разядката с лимонов сок на вкус. Сервирайте директно или върху препечени филийки. Разядката 3 ракии е много вкусна....
Вкусна салата с рулца от раци, грах и майонезаВкусна салата с рулца от раци, грах и майонеза
Разбъркайте и охладете салатата. Вкусната салата с рулца от раци, грах и майонеза е готова....
Грис кремчета с прясно млякоГрис кремчета с прясно мляко
Сипете грис кремчетата в чаши. Поръсете с кафява захар и канела. Грис кремчетата с прясно мляко са чудесен следобеден десерт!...
Добруджански малай с царевичен грисДобруджански малай с царевичен грис
Добруджанският малай с царевичен грис е готов....
Десерт от грис с шоколадДесерт от грис с шоколад
Когато поднасяте десерта от грис с шоколад, обърнете с глазурата надолу в чиния....
Крем с грис и маслоКрем с грис и масло
Украсете крема с грис с плодове от хинап, канела и смлени орехи по желание. Кремът с грис и масло се поднася охладен....
Грис пудинг с прясно млякоГрис пудинг с прясно мляко
Грис пудингът с прясно мляко е много вкусен и лесен....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 10
52
42
32
24
10
Дай твоята оценка: