Френски Ябълков Тарт

Разгледай всички 23 подбрани съвети за френски ябълков тарт в Един.бг.
Заек плакия по френскиЗаек плакия по френскиЗаекът се нарязва на парчета. Сланината се реже на дребни парчета и се стопява в тенджера, изваждат се пръжките, а в мазнината се запържват главите...
Американски ябълков сладкишАмерикански ябълков сладкишПечете американския ябълков сладкиш около 40 минути, като проверявате за неговата готовност....
Обикновен ябълков сладкишОбикновен ябълков сладкишОбикновеният ябълков сладкиш е готов....
Класически ябълков щруделКласически ябълков щруделКласическият ябълков щрудел е готов....
Индийски ябълков десертИндийски ябълков десертВеднага след това се поставят нарязаните ябълки, заливат се с половин чаша вода, за да не загорят....
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квасВ голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат....
Ябълкови тиганициЯбълкови тиганициИзмийте и обелете ябълката. Настържете я с ренде. Загъсете содата в киселото мляко. Сложете в купа всички продукти. Разбъркайте с тел до еднородна...
Ябълкови бухтиЯбълкови бухтиЯбълките се измиват, почистват и се режат на парчета. Жълтъците, захарта, маслото, сухарът и ябълките се объркват добре. Отделно се разбиват отделените...
Ябълков сладкиш с канелаЯбълков сладкиш с канелаПоставете в предварително загрята фурна на 180-200 градуса и печете ябълковия сладкиш до готовност....
Ябълков пудинг на фурнаЯбълков пудинг на фурнаЯйцата се разбиват със захарта много хубаво, минимум за 10-15 минути. Към тях постепенно се добавя първо прясното мляко, после сухарът и последно...
Ябълков сладкиш с медЯбълков сладкиш с медРазтопеното масло смесваме с меда, добавяме яйцата, захарта, содата и брашното. Всичко се разбърква добре и замесваме тесто. Накрая добавяме...
Лесна ябълкова тортаЛесна ябълкова тортаПрехвърляме тестото в предварително намазнена форма, отгоре полагаме пласт настъргани ябълки, размесени със захарта, галетата и орехите....

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: