Сок от Червено Цвекло

Открий всички 12 избрани предложения за сок от червено цвекло в Един.бг.
Салата от червено цвекло с колбасиСалата от червено цвекло с колбасиСварете измитото и необелено червено цвекло. Нарежете на ивици охладеното и обелено цвекло, колбасите и краставичките....
Гарнитура от червено цвекло с ябълкиГарнитура от червено цвекло с ябълкиРазтопете сланината в голяма тенджера и добавете обелените и настъргани червено цвекло и ябълки, плодовия сок, лимоновия сок, канелата, карамфила,...
Салата от червено цвекло с яйцаСалата от червено цвекло с яйцаПодберете няколко средно големи глави червено цвекло, почистете и варете до готовност цели, без да ги разрязвате....
Салата от червено цвекло с пушена рибаСалата от червено цвекло с пушена рибаВ купа сложете нарязаното на големи кубчета изпечено и обелено червено цвекло, накъсаната почистена от кожата и костите риба, наситнените лук и половината...
Салата от зелен фасул и червено цвеклоСалата от зелен фасул и червено цвеклоИзмийте цвеклото и го сварете цяло до омекване, за да запази свежия си цвят....
Сок от морковиСок от морковиСложете настърганите моркови в 3 л вряща вода и ги варете половин час. Отделно пригответе сироп от останалата вода и захарта, изчакайте да заври...
Желе от портокалов сокЖеле от портокалов сокПоставете на огъня прясно изстискания портокалов сок, добавете сока от лимона и настърганата лимонова кора и разбъркайте със захарта. Когато сместа...
Бамя с лимонов сокБамя с лимонов сокСитно нарязаният лук се задушава в растителното масло в 1 супена лъжица топла вода. Прибавят се лимоновият сок, виното и почистената от дръжките...
Бамя с лимонов сокБамя с лимонов сокПреди да се свали от котлона, се поръсва с червен пипер и ситно нарязан магданоз. Може да се поднесе както топло, така и студено....
Червено зеле на салатаЧервено зеле на салатаЗелето се нарязва на ивички (жулиен) и се задушава заедно с дребно нарязания лук в растителното масло. Прибавят се обелените и нарязани на кубчета...
Червено зеле по шведскиЧервено зеле по шведскиЧервено зеле се почиства от кочана и твърдите части, нарязва се на тънки ивички, наръсва се с оцета, малко сол и счукан карамфил и се оставя да отлежи...
Говеждо с червено виноГовеждо с червено виноПочистваме месото от ципи, ако има такива и го шпиковаме с нарязаната на тънки ивици сланина, след което го пържим от всички страни в загрятото масло...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: