Сланина с Подправки

Прегледай всички 74 подбрани съвети за сланина с подправки в Един.бг.
Супа картофи със сланинаСупа картофи със сланинаНарежете сланината на ситни парченца и запържете на умерен огън, докато получите хубав розов цвят....
Бобена чорба със сланинаБобена чорба със сланинаКогато бобът омекне, е време да приготвите сланината. Тя се нарязва на много ситно е се запържва в тиган до златисто-розово....
Сланина в зелева саламураСланина в зелева саламураИзбираме си крехка прясна сланина....
Маринована сланина с чесънМаринована сланина с чесънОвалваме обилно охладената сланина с подправки. Оставаме така няколко часа и след това прибираме в хладилника за 24 часа....
Сланина с праз по селскиСланина с праз по селскиКогато омекне, добавяме сланината и салцата. Оставяме ястието да се готви на тих огън 15 минути....
Варена домашна сланина в бурканиВарена домашна сланина в бурканиЗа да стане крехка и по-вкусна, я сваряваме, като в дълбок съд поставяме 2.5 литра вода и прибавяме всички подправки....
Домашни брускети с подправкиДомашни брускети с подправкиДобавете и останалите подправки. Нарежете хляба по диагонал. Намажете го със зехтина и подправките....
Супа от прясно зеле със сланинаСупа от прясно зеле със сланинаМоже да добавите черен пипер или други подправки по ваш вкус....
Ориз под сланина по мексиканска рецептаОриз под сланина по мексиканска рецептаЯстието се изпича в тавичка, а върху него се нарежда нарязаната на тънки ленти сланина....
Селска супа с пушена сланина и картофиСелска супа с пушена сланина и картофиНарязвате на ситно пушената сланина и пържете на умерен огън до зачервяване....
Пастет от телешки черен дроб и сланинаПастет от телешки черен дроб и сланинаНарязваме телешкия черен дроб на дребно, добавяме 200 г ситно нарязана сланина, корените за супа и наситнената глава лук....
Супа от гъби с кожа от сланинаСупа от гъби с кожа от сланинаСварете в подсолена вода целите почистени гъби, кожата от сланина и черния пипер за 5 мин....

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: