Мексиканска доматена салца

Мексиканска доматена салца

0

Нарежете доматите на ситни резени. Нарежете и чушката на ситно и я прибавете към доматите. Прибавете лука, кориандъра и сока от лайм...

1

Салса Мексикана

Листинг на най-актуалните 16 публикации относно салса мексикана в Edin.bg. Разгледай най-новото за салса мексикана в портала.
Салца

Салца

2

Обелете доматите, махнете семето и нарежете месестата част на парченца. Овкусете ги със сол и Табаско. Добавете към тях почистените и ситно...

Доматена салца

Доматена салца

Измийте доматите. Разполовете чери доматите, а другите нарежте на резени. Сипете ги в купа и добавете ситно нарязания лук, кориандъра, солта...

Салца Делукс

Салца Делукс

всички продукти. Прехвърлете дипа в малка кутия с капак и приберете в хладилника, за да се изстуди. Идеална салца за печени и пържени картофи....

Доматена салца

Доматена салца

Почистете доматите, обелете лука и чесъна, измийте босилека или магданоза. Ако обичате, може да използвате и кориандър, както и сока на половин...

Зимна Салца

Зимна Салца

1

Изсипете доматите в подходяща купа. Добавете растителното олио, нарязаните на ситно лук и праз лук. Гарнирайте със сух копър...

Карибска салца

Карибска салца

Нарежете на ситно ананаса и го смесете с царевицата, нарязаните домати. Добавете лютата чушка, джинджифила, разбъркайте добре. Овкусете с...

Салца верде (Зелена салца)

Салца верде (Зелена салца)

Всички продукти без подправките и кориандъра се измиват, лукът се обелва и се разрязва на две, но чесънът не се бели и се нареждат в покрита с...

Кюфтенца със гаспачо салса

Кюфтенца със гаспачо салса

1

сместа. Загрявате олиото в голям тиган и пържите кюфтенцата, след което ги вадите и ги поставяте върху хартия. Сервирайте ги горещи с гаспачо салса....

Сос Салса Верде

Сос Салса Верде

1

Накълцайте ситно магданоза, босилека, каперсите, лютата чушка, пасирайте чесъна, нарежете аншоата и смесете всичко, като добавите лимонов сок...

Пържени стриди със салса

Пържени стриди със салса

сместа и ги пържите, докато станат леко кафяви. Подсушете ги върху хартия и ги върнете в черупките. Залейте със салса....

4.1
Общо 8 гласували
5 2
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: