Салса Мексикана

Прегледай всички 53 авторски предложения относно салса мексикана в Един.бг.
Вегетариански хайвер с доматена салцаВегетариански хайвер с доматена салцаРазтваряме доматената салца в 2 ч.ч. вода, добавяме малко сол и кипваме. Във врящата вода постепенно добавяме и гриса, като бъркаме непрекъснато....
Ориз под сланина по мексиканска рецептаОриз под сланина по мексиканска рецептаОризът се измива, подсушава и поставя в тенджера заедно със стафидите. Прибавя се част от олиото и продуктите се задушават. Лукът и чесънът се...
Постна селска яхния с дюлиПостна селска яхния с дюлиНарязваме лука на дребно и го пържим в загрятото олио, заедно със захарта. Когато омекне, посоляваме, добавяме дюлите, нарязани на филийки и картофите...
Пресен грах яхнияПресен грах яхнияПочиствате младия грах и го слагате да се вари заедно със ситно нарязания пресен лук. Когато грахът омекне, запържваме брашното до светло златисто...
Печени скумрии с магданозПечени скумрии с магданозМного лесна рецепта за скумрия, която всеки може да приготви. Рибите се почистват добре, осоляват се и се подреждат в тавичка, отгоре се поръсват...
Лесна супа от макарониЛесна супа от макарониНаливаме в тенджера 7-8 ч.ч. студена вода, слагаме солта и кипваме. Добавяме натрошените макарони и ги оставяме да се варят около 30 минути на...
Печен паламуд на фурнаПечен паламуд на фурнаНарязваме на филийки лука и го изпържваме леко в олиото. Изсипваме го в тавичка и слагаме отгоре паламуда, предварително овкусен със сол и черен пипер...
Яхния със сухи сини сливиЯхния със сухи сини сливиЗагряваме олиото и запържваме лука, нарязан на филийки. Когато омекне, добавяме брашното и го оставяме да се запържи за 1-2 минути. Към запръжката...
Праз с маслиниПраз с маслиниНарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио. Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...
Богат зимен боршБогат зимен боршЗагрявате олиото и запържвате до златисто ситно нарязания лук. Зачервявате с червения пипер и размитата доматена салца. Разреждате запръжката...
Постна студена яхния от морковиПостна студена яхния от морковиЗагряваме олиото и запържваме брашното до златисто. Прибавяме червения пипер и нарязаните на тънки филийки моркови. Когато морковите омекнат,...
Постна яхния с маслиниПостна яхния с маслиниНарязваме лука на тънки филийки и го запържваме в олиото до омекване. Когато лукът омекне, прибавяме червения и черния пипер, както и доматената...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 2
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: