Борш с червено цвекло

Борш с червено цвекло

0

на ленти, картофи - на кубчета, лук - на ситно. В тиган се загрява 2 с.л. олио и масло, задушаваме моркова, лук, чушка и червено цвекло...

1

Руски Борш с Червено Цвекло

Колекция на авторски 12 идеи относно руски борш с червено цвекло в Edin.bg. Разгледай най-новото за руски борш с червено цвекло в сайта.
Зимен руски борш

Зимен руски борш

Най-подходящото месо за приготвяне на зимен борш е това от гърдите. Нарязваме месото на дребни парчета и го варим в подсолена вода до...

Летен руски борш

Летен руски борш

червеното цвекло и варете почти до готовност. Малко преди да дръпнете от котлона, добавете картофите и запърженото от всички стани цвекло...

Салата Руски борш

Салата Руски борш

Сварете картофите, но нека останат по-твърди. Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се...

Руски постен борш

Руски постен борш

1

сол, черен пипер и дафинов лист. Готовият борш сервирайте със счукан чесън. Поръсете ястието с магданоз и копър....

Руски борш с телешко

Руски борш с телешко

зеленчуци. Добавяме солта и опитваме на вкус. Вари се до пълна готовност. Отделно се прави запръжка от маслото и брашното и се изсипва в борша...

Зеленчуков борш с цвекло

Зеленчуков борш с цвекло

Сваряваме телешко рагу в тенджера под налягане. В друга голяма тенджера запържваме нарязаните лук, моркови, чушки и цвекло. После добавяме...

Борш

Борш

Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът...

Студен борш с цвекло

Студен борш с цвекло

Цвеклото се измива, залива се с вода и се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва на ситни кубчета. Саламът се нарязва на кубчета...

Руски борш с месо по оригинална рецепта

Руски борш с месо по оригинална рецепта

12

да сложим зелен боб и червено цвекло. Когато супата е готова, запържваме добре доматите, като може да подправим и с лъжица доматено пюре...

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: