Edin.bg»Избрани Колекции»Ризото със Замразени Морски Дарове
Ризото със Замразени Морски Дарове

Ризото със Замразени Морски Дарове

Открий всички 12 избрани предложения за ризото със замразени морски дарове в Edin.bg.
Папарделе с морски даровеПапарделе с морски даровеНасладете се на тези папарделе с морски дарове....
Млечен гръцки сос за морски даровеМлечен гръцки сос за морски дарове
Готовото сосче се ползва за гарниране на калмари, скариди и всякакви морски дарове....
Морски спагетиМорски спагети
Сварете спагетите в 1 л леко подсолена вряща вода, прецедете ги, залейте ги с маслото и доматения сок и ги варете 5-10 мин. Свалете ги от огъня...
Веган бонбони от замразени плодовеВеган бонбони от замразени плодове
Веган бонбони от замразени плодове са здравословен десерт и може да ги сервирате за всеки повод....
Ризото от лещаРизото от леща
Ако обичате да хапвате ризото, опитайте другите път класическото ни ризото с манатарки или опитайте нашите предложения за пилешко ризото....
Класическо гъбено ризотоКласическо гъбено ризото
Добавете ориза за ризото и след минута-две сипете виното. Разбъркайте до изпаряване на алкохола....
Шафраново ризото МиланезеШафраново ризото Миланезе
Поднесете шафрановото ризото Миланезе, поръсено с пармезан....
Класическо ризото с манатаркиКласическо ризото с манатарки
Поднесете класическо ризото с манатарки....
Ризото с гъби кладницаРизото с гъби кладница
Сипете в чинии ризотото, поръсете с пармезан и сервирайте. Ризотото с гъби кладница е много вкусно....
Ризото с гъби и спанакРизото с гъби и спанак
Щом оризът е почти сготвен, сипете зеления боб, овкусете вкусното ризото с подправките. Ризотото с гъби и спанак поднесете топло....
Ризото с манатарки и шалотРизото с манатарки и шалот
Поднесете това ризото с манатарки и шалот още топло с магданоз и още пармезан. Добър апетит!...
Ризото с гъби и пармезанРизото с гъби и пармезан
Накрая добавете сирената и разбъркайте ризотото. Поръсете с пармезан и поднесете. Ризотото с гъби и пармезан е готово....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
45
30
22
10
Дай твоята оценка: