Печени Картофи с Копър и Чесън

Открий всички 74 авторски предложения за печени картофи с копър и чесън в Един.бг.
Печени Картофи с коратаПечени Картофи с коратаПоставят се в тавичка, застлана с хартия за печене....
Печена пуйка с картофиПечена пуйка с картофиОтстрани нареждаме картофите, нарязани на едри парчета, наливаме малко вода, слагаме останалото масло и печем в силна фурна до готовност....
Печени картофи на фурна с розмаринПечени картофи на фурна с розмаринКартофите се пекат в силна фурна до изпарение на водата и докато порозовеят. Печените картофи на фурна с розмарин са готови....
Печени картофи с бутчета в йенска тенджераПечени картофи с бутчета в йенска тенджераОбелените картофи нарежете на парчета, бекона – на кубчета, измитите добре лимони – на 4 ладийки, скилидките чесън – на филийки и ги изсипете върху...
Супа от гъби с копърСупа от гъби с копърГъбената супа с копър се поднася гореща, поръсена с крутони....
Яйца със сос от копърЯйца със сос от копърПрибавяме ситно нарязаните копър и магданоз и оставяме сосът да ври 10 минути на тих огън....
Домати с чесънДомати с чесънПоръсват се с дребно нарязания кромид лук и се покриват със смес от счуканите с малко сол, чесън и орехови ядки, растително масло, дребно нарязания...
Коприва с чесънКоприва с чесънРазреждаме запръжката с малко гореща вода, така че да се получи средно гъсто пюре, в което прибавяме клончето чубрица и почистеният и счукан чесън...
Сос от копър за пържени кюфтетаСос от копър за пържени кюфтетаСваляме соса от копър от котлона, подкиселяваме с оцет и добавяме киселото мляко....
Пролетна чорба с копър и магданозПролетна чорба с копър и магданозНаситнене копъра, магданоза и джоджена и ги запържете в загрятото масло....
Салата от млад чесънСалата от млад чесънПочистете стръковете пресен чесън и всеки от тях наржете на три парчета....
Агнешки чревца печениАгнешки чревца печениПечем чревцата в загрята на 180 градуса фурна без вентилатор, като внимаваме да не се препекат и станат твърди....

Рейтинг

4.3
Общо 9 гласували
5 5
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: