Мармалад от круши

Мармалад от круши

0

Крушите се измиват и се обелват. Почистват се от семките и се нарязват на ситни парчета. Слагат се в тенджера (аз използвах 3 л). Налива се...

1

Мармалад от Круши

Колекция на авторски 24 теми за мармалад от круши в Edin.bg. Разгледай най-новото за мармалад от круши в сайта.
Мармалад от сливи и круши

Мармалад от сливи и круши

и плодовете и се вари до омекване и сгъстяване. Малко преди края се добавят лимонтозуто и канелата. Мармаладът се пресипва в бурканчета, които се стерилизират около 5 минути....

Мармалад от круши и джанки

Мармалад от круши и джанки

порцеланова чиния. Ако не се разтича, мармаладът от круши и джанки е готов. Насипете готовия мармалад в сухи бурканчета, затворете плътно с капачки и ги обърнете. Може и да стерилизирате мармалада за 5 минути....

Маслен пай с круши и марсала

Маслен пай с круши и марсала

разтопете на котлона. Постепенно сложете и нарязаните круши, кипнете и оставете 5-6 минути да поврат, след това отстранете и ги оставете да се...

Мармаладки

Мармаладки

другия ъгъл. Другите ъгли се сгъват така, че да покрият мармалада. Нареждат се в тава и се пекат в умерена фурна. Всички мармаладки...

Дюлев мармалад

Дюлев мармалад

. Полученото пюре заедно със сока от задушаването и захарта варете до сгъстяване. След което разсипете готовия мармалад в буркани и ги затворете плътно....

Обикновен мармалад

Обикновен мармалад

. Полученото пюре се вари отново. Прибавя се захарта. За да се сгъсти добре и да не горчи, мармаладът се бърка постоянно. Готовия мармалад се насипва в буркани, затварят се и се стерилизират за няколко минути....

Тиквен Мармалад

Тиквен Мармалад

продукти, разбъркваме ги добре и ги оставяте да престоят за една нощ. На другия ден ги сварявате до получаването на гъст мармалад. Докато е още гореща, изсипваме сместа в затоплени бурканчета, накрая ги обръщаме наопаки....

Шипков мармалад

Шипков мармалад

1

затоплени съдове. Оставяме го открит, докато на повърхността му се образува корица. Готовият мармалад се покрива с пергаментова хартия и капак. Съхранява се в тъмно и студено помещение....

Триплодов мармалад

Триплодов мармалад

непрекъснато бъркаме. Когато мармаладът се сгъсти, прибавяме 2 кг. захар. Доваряваме мармалада, след което, още горещ, го насипваме в бурканчета и стерилизираме 5-10 мин....

4
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: