Мариновани Гъби с Чесън и Копър

Прегледай всички 74 избрани предложения относно мариновани гъби с чесън и копър в Един.бг.
Супа от гъби с копърСупа от гъби с копърЗагряваме маслото и запържваме за кратко гъбите, нарязани на филийки....
Студени мариновани мидиСтудени мариновани мидиМидите се остъргват много добре, измиват се и се слагат в тенджера, без да се добавя допълнително вода. Прибавят се нарязаните моркови, керевиз...
Турук маринованТурук маринованИзбирате по-едри риби и ги почиствате добре, след което ги нарязвате на филии с дебелина около 2 см, посолявате ги и ги оставяте за 1 нощ в хладилника...
Яйца със сос от копърЯйца със сос от копърПрибавяме ситно нарязаните копър и магданоз и оставяме сосът да ври 10 минути на тих огън....
Мариновани краставици без стерилизацияМариновани краставици без стерилизацияСлед това поставяме на хладно маринованите краставички....
Мариновани ребърца на скараМариновани ребърца на скараЛентата със свинските ребърца трябва да е с ширина около 8 –10 см. Всяко ребро се реже, без да се отрязва докрай, така че отделните ребра да останат...
Желирано мариновано пилеЖелирано мариновано пилеголяма продълговата салатиера, като преди това потопите формата за момент в гореща вода, и гарнирайте с тънки филийки шунка и клонки магданоз и копър...
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеСмесваме продуктите за маринатата, кипваме и варим на тих огън около 15 минути. Когато изстине маринатата, слагаме в нея свинското филе, почистено...
Домати с чесънДомати с чесънПоръсват се с дребно нарязания кромид лук и се покриват със смес от счуканите с малко сол, чесън и орехови ядки, растително масло, дребно нарязания...
Коприва с чесънКоприва с чесънРазреждаме запръжката с малко гореща вода, така че да се получи средно гъсто пюре, в което прибавяме клончето чубрица и почистеният и счукан чесън...
Лесен маринован паламудЛесен маринован паламудСлагат се ситно нарязаните копър и магданоз, паламудът се вари още 10 минути....
Сос от копър за пържени кюфтетаСос от копър за пържени кюфтетаСваляме соса от копър от котлона, подкиселяваме с оцет и добавяме киселото мляко....

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 2
4 5
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: