Как се Прави Маринован Чернокоп

Прегледай всички 12 избрани предложения относно как се прави маринован чернокоп в Един.бг.
Турук маринованТурук маринованИзбирате по-едри риби и ги почиствате добре, след което ги нарязвате на филии с дебелина около 2 см, посолявате ги и ги оставяте за 1 нощ в хладилника...
Лесен маринован паламудЛесен маринован паламудАрпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на...
Мариновани люти чушкиМариновани люти чушкиИзмиваме и подсушаваме лютите чушки. В буркан или по-дълбока купа с капак сипваме олиото, оцета, меда и солта, разклащаме. Чесъна почистваме...
Желирано мариновано пилеЖелирано мариновано пилеСварете измитото и изчистено пиле в маринатата, приготвена от водата, оцета, солта, настърганата кора от лимона, дафиновия лист, ситно нарязания лук...
Студени мариновани мидиСтудени мариновани мидиМидите се остъргват много добре, измиват се и се слагат в тенджера, без да се добавя допълнително вода. Прибавят се нарязаните моркови, керевиз...
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеСмесваме продуктите за маринатата, кипваме и варим на тих огън около 15 минути. Когато изстине маринатата, слагаме в нея свинското филе, почистено...
Маринована сланина с чесънМаринована сланина с чесънМаринована сланина с чесън сервираме като мезе за ракия или вино, или пък бира....
Мариновани пържени люти чушкиМариновани пържени люти чушкиГотовите мариновани пържени люти чушки стерилизирайте за 5-10 минути, за да се съхранят за по-дълго....
Мариновани пукани люти чушкиМариновани пукани люти чушкиЛютите чушки измиваме старателно и правим дупки с върна на ножа. Поставяме тигана на котлона и ги изпичаме....
Мариновани краставици без стерилизацияМариновани краставици без стерилизацияМариновани краставици без стерилизация за любителите на различни туршии....
Салата от мариновано зелеСалата от мариновано зелеПо този начин направената салата от мариновано зеле заливаме с олиото, овкусяваме го с малко сол и оцет (ако е нужно) и го оформяме за поднасяне....
Мариновани ребърца на скараМариновани ребърца на скараЛентата със свинските ребърца трябва да е с ширина около 8 –10 см. Всяко ребро се реже, без да се отрязва докрай, така че отделните ребра да останат...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: