Задушен Заек на фурна

Разгледай всички 74 избрани предложения за задушен заек на фурна в Един.бг.
Заек задушен със зарзаватЗаек задушен със зарзаватКиснем заека за една нощ в марината, приготвена от равни части вода и оцет. Отцеждаме го добре, нарязваме го на пориции и го пържим до зачервяване...
Задушен заек с бираЗадушен заек с бираТавата се завива с фолио и се слага във фурната. Печете заека на фурна на 180-190 градуса за около два часа....
Задушен заек с грахЗадушен заек с грахПоднесете задушен заек с грах топъл, поръсено с пресен магданоз. Да ви е сладко!...
Говеждо задушено (фалшив заек)Говеждо задушено (фалшив заек)Подходяща гарнитура за говеждо задушено са пържени картофи, свежа салата....
Задушена кокошка на фурнаЗадушена кокошка на фурнаСипете вода два пръста над ястието, добавете оцета, посолете и сложете във фурната....
Задушена щукаЗадушена щукаПочистете щуката. Нарежете рибата на парчета, или я оставете цяла. Подредете в тенджера под наклон като керемиди. Залейте с виното, сипете врялата...
Задушена мерлузаЗадушена мерлузаОтцежда се вече задушена риба и се нарежда заедно със зеленчуците върху филиите. Вкусна задушена мерлуза - опитайте!...
Заек паприкаш по УнгарскиЗаек паприкаш по УнгарскиЗаекът се нарязва на по-големи парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се изпържва с маста. Изважда се в тенджера, а в мазнината се изпържва...
Заек плакия по френскиЗаек плакия по френскиЗаекът се нарязва на парчета. Сланината се реже на дребни парчета и се стопява в тенджера, изваждат се пръжките, а в мазнината се запържват главите...
Печен заек (ретро рецепта)Печен заек (ретро рецепта)Печем заека в загрята на 180 градуса фурна за около 70 минути, след което прибавяме към соса от месото брашното, размито с малко вода, и печем поне...
Заек с кестени яхнияЗаек с кестени яхнияНакиснете заека в равни части вода и оцет за едно денонощие, след което го извадете, отцедете и нарежете на големи парчета. Запържете заека в...
Празничен заек в гювечПразничен заек в гювечПечете в умерена фурна около 2 часа, а последните 10-тина минути махнете капака за да се получи хубава коричка на печения заек....

Рейтинг

3.8
Общо 10 гласували
5 2
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: