Домашен бял течен шоколад

Открий всички 74 кулинарни идеи за домашен бял течен шоколад в Един.бг.
Домашни бонбони с натурален шоколадДомашни бонбони с натурален шоколадДобавете препеченото брашно и настъргания шоколад и варете при непрекъснато бъркане....
Домашен разсолникДомашен разсолникИзпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук. Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен боршДомашен боршДобавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора. Към сместа слагаме и желатина...
Бял сос за рибаБял сос за рибаЗапържете брашното, налейте рибен бульон и бъркайте, докато се получи еднородна смес. Добавете нарязаните на дребно лук, магданозен корен и каперсите...
Домашен сироп от вишниДомашен сироп от вишниИзмийте и изчистете от дръжчиците вишните, без да вадите костилките им, смачкайте ги на ръка и ги оставете да престоят 24 часа. На другия ден ги...
Пълнени патладжани с бял сосПълнени патладжани с бял сосИздълбайте измитите и нарязани на две по дължина патладжани, посолете и оставете да постоят известно време, за да се отдели горчивия им сок. Запържете...
Пълнени пиперки с бял сосПълнени пиперки с бял сосПочистваме пиперките, премахваме семките и дръжките и осоляваме добре вътрешността им. Загряваме мазнината и пържим до омекване ситно нарязаните...
Телешки кюфтета с бял сосТелешки кюфтета с бял сосНарязваме на ситно магданоза и го смесваме с мляното телешко месо. Прибавяме ориз и малко сос, размесваме много добре. С намазнени ръце се оформят...
Картофени котлети с бял сосКартофени котлети с бял сосСваряваме картофите, обелваме ги и ги минаваме през преса. Разбиваме на пяна маслото, прибавяме го към картофите. Допълваме сместа с жълтъците ситно...
Телешки момици с бял сосТелешки момици с бял сосТелешките момици са невероятен деликатес, когато са приготвени както трябва. Тайната е в предварителното им накисване - поне 2 часа в студена вода...
Фин доматен сосФин доматен сосТози фин доматен сос е подходящ за макарони, печено месо, пържени кюфтета....

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 2
4 5
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: