Гювечета с Картофи и Луканка

Прегледай всички 12 подбрани съвети за гювечета с картофи и луканка в Един.бг.
Картофени гювечета с кашкавалКартофени гювечета с кашкавалВъв всяко гювече сложете парченце масло, 2-3 кръгчета от доматите, 2-3 с.л. натрошено сирене, нарязаните на дребни кубчета или настъргани картофи...
Леки спаначени гювечетаЛеки спаначени гювечетаПоръсете готовите зеленчукови гювечета с щипка лют пипер и полейте с малко зехтин. Леките спаначени гювечета са много вкусни....
Щи в гювечетаЩи в гювечетаОмесете маслено тесто без мая, разточете кори, колкото са гювечетата и ги покрийте с тях....
Богати гювечета за мераклииБогати гювечета за мераклииЗапочнете да редите гювечетата. Най-отдолу сипете от пърженото свинско с праз, следват резени наденица, пържени картофи, гъби и сушени сливи....
Гювечета с гъби и яйцаГювечета с гъби и яйцаЯстието се разпределя в намаслени гювечета, които се пекат около 15 минути във фурна на 200 градуса....
Турско мляко с ориз в гювечетаТурско мляко с ориз в гювечетаТурското мляко с ориз в гювечета се сервира студено и поръсено с канела....
Черен дроб в гювечета по рускиЧерен дроб в гювечета по рускиРазпределете черния дроб, сушени гъби и лук в гювечета и във всяко от тях добавете резенчета пържени картофи, бульон от варенето на гъбите, сметана...
Гювече по гювийскиГювече по гювийскиОставете гювечето да се запече само отгоре и украсете с листенца магданоз, преди да поднесете....
Кавърма с печено на скара месо в гювечетаКавърма с печено на скара месо в гювечетаПолуопечените пържолки нарежете на ивички, разпределете ги в глинени гювечета, залейте ги със задушената смес и поставете гювечетата във фурна до...
Пълнени големи картофиПълнени големи картофиПълнените картофи са едно добро предложение както за предястие, така и за основно ястие. Пълнените големи картофи са готови....
Тортиля с картофиТортиля с картофиКартофите се обелват и нарязват на тънки колелца. Посоляват се и се пържат в дълбок тиган с 1 ч.ч олио до златисто....
Пудинг с картофиПудинг с картофиСварявате картофите от предната вечер, обелвате ги и ги настъргвате на едро ренде....

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: