Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коензимът на младостта, който кара тялото да поправя генитеКоензимът на младостта, който кара тялото да поправя гените
19 Юни
Никотинамид аденин динуклеотид (съкратено НАД+) е коензим, намиращ се във всички живи клетки. Под въздействието на никотинамид аденин динуклеотид частично увредените клетки се възстановяват и на мястото на мъртвите се. . .
Съвети при болки в корема, газове и къркорене на черватаСъвети при болки в корема, газове и къркорене на червата
18 Юни
Един възрастен човек средно освобождава газове между 13 и 21 пъти на ден. Газовете са нормална част от процеса на храносмилане.
Как да пречистим съзнанието и духаКак да пречистим съзнанието и духа
15 Юни
Стъпки за пречистване на съзнанието и духа. Ако ги следвате, лесно можете да изчистите ума, душата и сърцето си от отрицателните настроения, но ще трябва да се отнасяте към това с отворено съзнание и дух, изпълнен с вяра и надежда.
Използване на смрадлика при раниИзползване на смрадлика при рани
14 Юни
1
Смрадликата е една от най-мощните билки, която подпомага зарастването на рани. Вижте по какъв начин и за какво може да използвате смрадлика. Прилагане на смрадлика при различни рани.
Масло от шипково семе - ползи и приложениеМасло от шипково семе - ползи и приложение
09 Юни
Даровете на природата, които имат различни лечебни свойства са наистина много. Народните рецепти с използването на разнообразни билки и растения помагат при редица здравословни проблеми и патологии.
Каква паста за зъби е подходяща за мен?Каква паста за зъби е подходяща за мен?
02 Юни
Факторите, които оказват пряко влияние на красотата на усмивката ни са различни. На първо място е важна генетиката, но не бива да разчитате само на нея.
Ползи и вреди от желатинаПолзи и вреди от желатина
30 Май
Желатинът е универсален продукт, който може да се използва не само за приготвянето на различни ястия. Той активно се употребява от спортистите, включително бодибилдърите.
Грижа за косата в домашни условияГрижа за косата в домашни условия
30 Май
Грижата за косата е рутинна процедура, която не бива да пропускате, ако искате косата ви да е красива и блестяща. Само измиването на косата не е достатъчно, за да бъде гривата ви жива и буйна.
Как да ми порасне бързо косата?Как да ми порасне бързо косата?
28 Май
Дългата коса си остава винаги незаменимата класика. Обемната, дългата и здрава коса под кръста във всички времена се е смятала за показател и признак на женствеността.