Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Масленки

Масленки

Открий всички 60 подбрани съвети за масленки в Edin.bg.
Многослойни масленкиМногослойни масленкиОт брашното, бакпулвера, захарта, ванилията, яйцето, жълтъка и маслото (накъсано) се замесва тесто за бисквити и се оставя за 60 минути в хладилник...
Двуцветни слепени масленкиДвуцветни слепени масленки
Двуцветните слепени масленки са много вкусни....
Традиционни немски масленкиТрадиционни немски масленки
Печете масленките 8-10 мин. във фурна на 200°....
Слепени масленки със сладкоСлепени масленки със сладко
Слепените масленки със сладко са много вкусни....
Маслени полумесециМаслени полумесеци
Сложете хартия за печене в тава и наредете масленките. Загрейте фурната на 180 градуса и ги печете до готовност - 10-15 минути....
Маслени гевречетаМаслени гевречета
Поставяме брашното в тава, прибавяме маслото, натрошена на парченца и разстриваме до получаването на трохи. Прибавяме захарта, лимонената кора...
Масленки като от едно времеМасленки като от едно време
Масленките като от едно време са страхотни!...
Маслени бисквити-гевречетаМаслени бисквити-гевречета
Разбиваме маслото със захарта, прибавяме яйцето, настърганата лимонена кора и брашното. От продуктите замесваме гладко тесто, от което правим гевречета...
Лесни маслени бисквитиЛесни маслени бисквити
Омесваме леко и набързо брашното с маслото, след което прибавяме захарта, жълтъците, стрити много добре с дървена лъжица, прибавяме ванилията и солта...
Маслени коледни сладки розичкиМаслени коледни сладки розички
Смесете мекото масло с останалите продукти и замесете меко тесто. Отделете малка част от него и го оцветете с червената сладкарска боя. Оформете...
Бели маслени коледни сладкиБели маслени коледни сладки
Белите маслени коледни сладки са много вкусни....
Маслени круфини със сладкоМаслени круфини със сладко
Смесете и разбъркайте захарта, маята, водата и 2 с.л. брашно. Оставете за кратко настрани. Добавете после към тях кравето масло, солта и останалото...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: