Edin.bg»Съвети»В какъв цвят да боядисам коридора?

В какъв цвят да боядисам коридора?

В какъв цвят да боядисам коридора?

Коридорът е едно най-мащабните пространства във всеки дом. Той свързва различните помещения в дома, затова неговата визия и интериор се оказват ключови фактори за придаването на уют и модернизъм.

Цветовете са сред най-важните аспекти при реновиране или обзавеждане на коридора. Всеки нюанс придава определена нотка на декора - от хладки цветове до топли нюанси, всеки цвят формира определен декоративен стил на дома.

Ето какви цветове да изберете за боядисване на коридора:

Коридор в бяло

Бялото е сред най-актуалните цветове за боядисване на коридора. Той придава усещането за простор и светлина в по-малки коридори. Това също така прави пространството по-светло и по-визуално просторно. И се ползва при боядисване на дневната.

Сив коридор

Сивото е неутрален и универсален цвят, с който се придава по-хладък тон в обзавждането на коридора. Подходящ е за съвременни интериори, като същевременно придава чистота и стил.

Коридор в кремаво

Подходящ цвят за коридор, тъй като придава по-топло усещане от обикновените бели стени, но също така може да придаде усещане за светлина и простор. Този похват се ползва и при боядисването на кухнята.

Комбинирани декоративни цветове

Комбинацията между светли и тъмни тонове, или светли нюанси и декоративни стилове, е иновативно решение за преобразяване на коридора. Например, комбинирането на светъл коридор с тъмни дървени или черни акценти може да придаде елегантност и дълбочина на интериора.

Ярки цветове за коридор

За боядисването на вашия коридор можете да заложите и на ярки цветове. Тяхната роля е да придадат акцент в пространството. Ако имате дълъг коридор, използването на ярък цвят на една от стените може да добави интерес и да направи пространството по-приятно за окото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати