За Родители

За Родители

Различни съвети за родители, които ще ви помогнат в отглеждането и грижите за вашето дете. Съвети за млади родители. Интересни факти и полезна информация за възпитанието на детето. Как да бъдете родители на щастливи деца.
Как да стерилизираме биберониКак да стерилизираме биберониСигурно сте се сблъсквали със ситуацията, когато биберона на бебето пада на пода, а майката съвсем спокойно го вдига и го дава на детето. Това не е правилно, защото на него и така има доста бактерии.
Как да стерилизираме биберониКак да стерилизираме биберониИзискването за стерилизиране на бебешките биберони не е безсмислено. Имунитетът на бебето все още не е готов да издържи на всички микроби. Затова си струва да помогнете на бебето, като стерилизирате бибероните му
Тайната за щастливи родители и безгрижни децаТайната за щастливи родители и безгрижни децаВсеки родител иска наследниците му да израснат щастливи и самоуверени личности. Тези съвети ще ви помогнат да направите това, но и да им подарите едно забавно и безгрижно детство, където мама и тате са винаги до тях
Оставете бебето да се нареве хубавоОставете бебето да се нареве хубавоАко оставите бебето само да си поплаче и не го гушкате веднага, тогава това има благоприятно въздействие на неговото развитие. Така че, нека си пореве.
Кои аромати помагат на децата да учат лесно?Кои аромати помагат на децата да учат лесно?Според направено изследване от германски учени, леките и нежни аромати, могат много да помогнат на децата да учат по-лесно. Кои аромати способстват лесното запомняне?