Edin.bg»Статии»За Родители
За Родители

За Родители

Различни съвети за родители , които ще ви помогнат в отглеждането и грижите за вашето дете. Съвети за млади родители . Интересни факти и полезна информация за възпитанието на детето. Как да бъдете родители на щастливи деца.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подходящи подаръци за кръщенеПодходящи подаръци за кръщене
04 Февр.
Кръщенето е особен ритуал, който носи много символичен смисъл и така всяко едно дете става християнче. Безспорно това е много важен момент за всички родители. Кои са подходящите подаръци за кръщене?
Истерични черти у дететоИстерични черти у детето
08 Януари
Истериите при малките деца са доста често състояние, като далеч не винаги те се дължат на липсата на възпитание от страна на родителите. Факторите, които оказват влияние на подобно поведение, са различни.
Как да стерилизираме биберониКак да стерилизираме биберони
29 Ноем.
Сигурно сте се сблъсквали със ситуацията, когато биберона на бебето пада на пода, а майката съвсем спокойно го вдига и го дава на детето. Това не е правилно, защото на него и така има доста бактерии.
Кучетата мотивират децата да четат повечеКучетата мотивират децата да четат повече
23 Юли
Ако детето ви иска куче, а вие искате то да е добре образовано - не му мислете повече. Ако децата четат в компанията на куче, това ги мотивира повече и те се фокусират над книгата по-дълго време
За родителите, които бият децата сиЗа родителите, които бият децата си
07 Юли
Голяма част от тези родители започват да изкарват злобата си, че не са се реализирали, биейки децата си. Насилието над деца, боят в семейството се дължат на пет основни причини, отбелязват психолози
Съвети за родители: Започване на първи класСъвети за родители: Започване на първи клас
29 Юни
Родителите винаги се тревожат за детето си, когато ще започва първи клас, и това дали ще успява да се справя с материала, дали ще се адаптира в новата среда. Вижте важните съвети за родители, когато детето почва първи клас
Съвети за родители, отглеждащи сами децата сиСъвети за родители, отглеждащи сами децата си
28 Юни
Възпитанието на децата не е никак лесна задача и ще се наложи да сте много изобретателни понякога. Съвети за родители, отглеждащи сами децата си:
Съвети за родители, отглеждащи сами децата сиСъвети за родители, отглеждащи сами децата си
17 Юни
Отглеждането на дете самостоятелно може да бъде много стресиращо. Ако сте самотен родител, разберете как да се справите с трудната ситуация, намерете подкрепа и подкрепяйте себе си и детето си.
Как да стерилизираме биберониКак да стерилизираме биберони
04 Юни
Изискването за стерилизиране на бебешките биберони не е безсмислено. Имунитетът на бебето все още не е готов да издържи на всички микроби. Затова си струва да помогнете на бебето, като стерилизирате бибероните му
Тайната за щастливи родители и безгрижни децаТайната за щастливи родители и безгрижни деца
03 Юни
Всеки родител иска наследниците му да израснат щастливи и самоуверени личности. Тези съвети ще ви помогнат да направите това, но и да им подарите едно забавно и безгрижно детство, където мама и тате са винаги до тях
Оставете бебето да се нареве хубавоОставете бебето да се нареве хубаво
28 Май
Ако оставите бебето само да си поплаче и не го гушкате веднага, тогава това има благоприятно въздействие на неговото развитие. Така че, нека си пореве.
Кои аромати помагат на децата да учат лесно?Кои аромати помагат на децата да учат лесно?
28 Май
Според направено изследване от германски учени, леките и нежни аромати, могат много да помогнат на децата да учат по-лесно. Кои аромати способстват лесното запомняне?