Начин на приготвяне
Измийте плодовете, махнете костилките и нарежете кайсиите на две. Нарежете кроасаните по средата на 2 половини, хоризонтално. После всяка половина срежете през средата. Ще получите 8 парчета от 1 кроасан.
Затоплете 400 мл мляко с ванилията и захарта. В другото мляко разбийте пудинга. Сипете в топлото мляко. Разбъркайте до сгъстяване, добавете маслото и оставете да се разтопи.
Сложете прозрачно фолио във форма или кутия 20х10 см. Сложете половинки кайсии, около тях череши. Една кайсия нарежете и сложете в крема за плодовия сладкиш.
Сипете малко от крема, отгоре наредете 4 части от кроасана, после крем, кроасан, крем, бисквити.
Оставете сладкиша с кроасани за 4-5 часа в хладилник. Обърнете в чиния, махнете фолиото, поръсете с черен шоколад сладкиша без печене.
Сладкишът с кроасани и бисквити е уникално вкусен!