Edin.bg»Избрани Колекции»Тиквен Сладкиш с Бисквити
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тиквен Сладкиш с Бисквити

Тиквен Сладкиш с Бисквити

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно тиквен сладкиш с бисквити в Edin.bg.
Сочен тиквен сладкиш с какаоСочен тиквен сладкиш с какаоИзпечете тиквения сладкиш в загрята на 170 градуса фурна до готовност - около 40 минути. Сочният тиквен сладкиш с какао е чуден!...
Сладкиш с чаени бисквити и сметанаСладкиш с чаени бисквити и сметана
Прибираме бисквитения сладкиш в хладилника за няколко часа. След като стегне, сервираме вкусния сладкиш с чаени бисквити и сметана....
Шоколадов сладкиш с бисквити и ягодиШоколадов сладкиш с бисквити и ягоди
Шоколадовият сладкиш с бисквити и ягоди се оставя да се охлади и се поднася с няколко ментови листа....
Ябълков сладкиш с бисквити и орехиЯбълков сладкиш с бисквити и орехи
3
Ябълковият сладкиш с бисквити и орехи е много вкусен....
Сладкиш с парченца бисквити и орехиСладкиш с парченца бисквити и орехи
Сладкишът с парченца бисквити и орехи е много вкусен....
Тиквен сладкиш с грис и сметанаТиквен сладкиш с грис и сметана
Поръсете с пудра захар и поднесете изстиналия тиквен сладкиш с грис и сметана....
Тиквен сладкиш с круши и орехиТиквен сладкиш с круши и орехи
Тиквеният сладкиш с круши и орехи е много вкусен....
Зимен тиквен пай с бисквитиЗимен тиквен пай с бисквити
Махнете фолиото и поръсете зимния тиквен пай с бисквити с кокос....
Бисквити с таханБисквити с тахан
Печете бисквитите в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 10-13 мин....
Бисквити с петмезБисквити с петмез
Слез добро размесване разточваме тестото на кора с дебелина около 5 мм и режем бисквити с желаните форми....
Бисквити с орехова глазураБисквити с орехова глазура
С форма или чашка изрязваме бисквитки, които подреждаме в предварително намазнена тава....
Пълнозърнести бисквити с елдаПълнозърнести бисквити с елда
Точи се между два листа прозрачно фолио на тънка кора 0.5 мм и с формички за сладки се изрязват бисквитки....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
54
41
31
21
10
Дай твоята оценка: