Начин на приготвяне
Първо пригответе карамела, като разтопите водата със захарта.
Сипете карамела в подходяща форма за печене.
Следва приготвянето на крема. Разбийте яйцата със захарта, канелената захар, млякото и ванилията. Разбъркайте и прецедете млечната смес, сипете я върху карамела.
За кексовата смес разбийте яйцата със захарта, добавете млякото, брашното с бакпулвера и олиото. В края сипете какаото и разбъркайте.
Сипете точно в средата на крема.
Много внимателно сложете формата в тава и сипете вода.
Загрейте фурната на 160 градуса и печете сладкиша около час. Ако водата заври, пуснете в нея кубчета лед.
Оставете готовия сладкиш да се охлади във водата. Прехвърлете го в хладилника и изчакайте да стегне напълно.
Обърнете и украсете по избор.
Сладкишът с ванилов крем и карамел е много сполучлив.