Edin.bg»Рецепти»Предястия»Солено руло»Руло от хляб с кашкавал и бекон

Руло от хляб с кашкавал и бекон

Руло от хляб с кашкавал и бекон
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Хлебно руло с кашкавал и бекон - определено искаме да го пробваме"

Необходими продукти

  • кашкавал - 200 грама (рендосан)
  • хляб - 12 филии за тостер (без кора)
  • крема сирене - 250 грама (Филаделфия)
  • прясно мляко - 2 с.л.
  • пушен бекон - 150 грама (нарязан на тънко)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасирайте за кратко крема сиренето с прясното мляко.

Бекона запечете на грил тиган.

Сложете стреч фолио на плота. Отгоре наредете филийките хляб, застъпвайки ги леко. Разточете с точилка, за да получите блат.

Намажете го обилно с крема сиренето (отделете част от него). Наредете бекона.

Поръсете отгоре с настъргания кашкавал (и от него запазете малко). С фолиото завийте на руло и опаковайте страните като бонбон.

Приберете соленото руло в хладилник за час. Извадете и махнете фолиото.

Намажете цялото руло с крема сиренето и кашкавала. Прехвърлете го в тава с хартия за печене.

Загрейте фурната на 180 градуса и запечете за около половин час.

Рулото от хляб с кашкавал и бекон е готово.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: