Начин на приготвяне
Пасирайте за кратко крема сиренето с прясното мляко.
Бекона запечете на грил тиган.
Сложете стреч фолио на плота. Отгоре наредете филийките хляб, застъпвайки ги леко. Разточете с точилка, за да получите блат.
Намажете го обилно с крема сиренето (отделете част от него). Наредете бекона.
Поръсете отгоре с настъргания кашкавал (и от него запазете малко). С фолиото завийте на руло и опаковайте страните като бонбон.
Приберете соленото руло в хладилник за час. Извадете и махнете фолиото.
Намажете цялото руло с крема сиренето и кашкавала. Прехвърлете го в тава с хартия за печене.
Загрейте фурната на 180 градуса и запечете за около половин час.
Рулото от хляб с кашкавал и бекон е готово.