Начин на приготвяне
Смесете в съд крема сиренето, сметаната, пудрата захар, ванилията. Разбийте с миксер и оставете в хладилник, докато приготвяте блата за вашите пастички.
В купа чукнете яйцата, добавете захарта и портокаловата кора. Разбийте с миксер. Добавете малко по малко сока от портокал, прясното мляко и олиото.
Добавете солта, какаото, брашното и бакпулвера. Сипете сместа в тава с хартия за печене и печете на 180 градуса до готовност.
Оставете да се охлади. Разрежете на два равни блата по средата. Поставете първия блат в поднос, чиния или форма. Сиропирайте с ананасовия сок.
Сложете крем и поръсете с кокос. Може да добавите парченца ананас, ако желаете.
Сложете втория блат, пак сиропирайте и добавете крем.
Наредете върху шоколадовите пасти парченца ананас.
Поръсете с кокос и шоколадов топинг лесни шоколадови пасти за скъпи гости.