Начин на приготвяне
Пригответе си форма с падащо дъно. Обвийте дъното и стените ѝ с прозрачно фолио.
Разтворете 50 грама от захарта в млякото. Потапяйте вътре бисквитите и след това ги подреждайте във формата.
Разбийте маслото с останалото количество пудра захар.
Леко затоплете шоколада и го добавете постепенно към маслото, като разбивате на високата степен на миксера.
Всеки ред бисквити трябва да се редува със слой от шоколадовия крем. Последният ред на тортата трябва да завърши с бисквити.
Приберете бисквитената торта за 20-тина минути във фризера.
Извадете и сложете тортата в подходящ поднос за сервиране.
Намажете я отвсякъде с останалия крем.
Лесната бисквитена торта с Нутела е готова.