Печени камби

21/09/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 117
  • Преглеждания за месеца159
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме камбите от семките. В тавичка ги подреждаме с отвора нагоре. Във всяка една камба поставяме, захар, олио, оцет и сол.

Поставяме във фурната и печем, докато се измени цвета на самите камби.

От продуктите, които сме поставили в камбата, се получава сок, който не изхвърляме.

След като са готови печените камби, ги подреждаме в буркани, като нареждаме камба поставяме скилидка чесън и резен морков.

Отново камба, отново чесън и морков. Така, докато се запълни буркана с камбите.

Докато е още топъл, затваряме и обръщаме с капачката надолу. Имаме вкусни печени камби за зимата!

Дълбока емайлирана тенджера 12 л. с декор-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбока емайлирана тенджера 12 л. с декор
42.00 лв.
32.34 лв.
Виж ››

Ако ви предстои готвене за някакво събитие, не се тревожете, защото емайлираната тенджера от 12 л ще ви се притече на помощ. Тенджерата има красива декорация и капак за удобно съхранение на храната.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар