Пилешки пържоли пане

Пилешки пържоли пане
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
23/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Панирани пилешки пържоли и доматена салата - щастие за небцето, което лесно може да му осигурите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте крехките пилешки пържоли и ги поръсете със сол, черен пипер, къри, чесъна и лука на прах. Оставете ги за 30 минути.

В купа разбийте яйцето. В една чиния сложете брашното, а в друга галетата. Оваляйте пържолите пържолите в брашно, потопете в яйцето и накрая в галетата.

Пържете в добре загрято олио на не много силен котлон от двете страни до златисто панираните пържоли. Извадете, оставете върху кухненска хартия и сервирайте топли.

Пилешки пържоли пане стоят добре на трапезата в компанията на вкусна доматена салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: