Португалска салата с херинга и майонеза

31/05/2020
"Ако вкусите веднъж от тази португалска рибна салатка с херинга, друга няма да искате да опитате..."
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме целината като не я държим много време да ври.

Почистваме рибата и я накъсваме на парченца. Нарязваме целината, краставичките и ябълките на кубчета.

Смесваме всичко и разбъркваме с майонезата, която предварително сме разредили с бялото вино.

Остава само да добавим горчицата и черния пипер към готовата Португалска салата с херинга и майонеза.

Оформяме за поднасяне и декорираме с парченца от портокала и с маслините (без костилки).

Можем да похапваме тази рибна салата в комбинация с португалското вино Порто.

P.S. С домашна майонеза става най-вкусна!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар