Карфиол с доматен сос

17/07/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото, почистено и накъсано на клончета цветно зеле (карфиол) се вари в подсолена вода, докато омекне (може да се вари на цели глави и след това да се нареже).

Отцежда се от водата и се полива с горещо разтопено масло.

Гарнира се с клончетата от магданоз и се поднася с доматения сос.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар