Edin.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Зеленчукова супа»Зеленчукова супа с топено сирене

Зеленчукова супа с топено сирене

Зеленчукова супа с топено сирене
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Зеленчукова супа с топено сирене - определено ни допада вкусът ѝ"

Необходими продукти

  • картофи - 4 - 5 бр.
  • моркови - 3 - 4 бр.
  • лук - 1 глава, кромид
  • магданоз - 1/4 връзка
  • копър - 1/4 връзка
  • топено сирене - 4 триъгълни парчета
  • масло - 50 г краве
  • универсална подправка - вегета на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете морковите и ги запържете в маслото на слаб огън, така че да са готови за ядене.

В тенджера със студена вода (около 1, 5 л) пуснете топеното сирене и преди да заври, намалете котлона, посолете и прибавете ситно нарязаните лук и картофи.

Към готовите картофи добавете черния пипер, вегетата и ситно нарязаните магданоз и копър, свалете супата от котлона и прибавете запържените моркови.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: