Бисквити през машина за месо

MarianaMariana
Новак
688
6
11/09/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме хубаво яйцата със захарта като за пандишпан. Постепенно добавяме маслото и бакпулвера.

Разбиваме много добре продуктите и постепенно добавяме брашното, като целта е да получим сравнително твърдо тесто.

Прекарваме тестото през машината за месо или използваме по-голям шприц.

Нареждаме бисквитите в намазнена тава и печем в загрята фурна за кратко, без да ги чакаме да се зачервят.

Получават се много и трайни бисквити.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар