Сиренена супа

MarianaMariana
Новак
691
1
59
Сиренена супа
25/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Сготви35 мин.
Общо40 мин.
Порции5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и запържете до омекване ситно нарязаната глава лук. Когато лукът омекне, добавете брашното и запържете до розово.

Разредете запръжката с 5-6 ч.ч. гореща вода, посолете и кипнете.

Оставете супата да се вари на тих огън около 15 минути.

Натрошете сиренето, смесете го с яйцата и киселото мляко и разбъркайте добре.

Гребвате по малко от сместа и слагате във врящата сиренява супа, като бъркате непрекъснато, като повтаряте до пълното усвояване на смета.

Свалете супата от огъня и я подправете със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: