Сиренена супа

MarianaMariana
Новак
691
52
25/08/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо272
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и запържете до омекване ситно нарязаната глава лук. Когато лукът омекне, добавете брашното и запържете до розово.

Разредете запръжката с 5-6 ч.ч. гореща вода, посолете и кипнете.

Оставете супата да се вари на тих огън около 15 минути.

Натрошете сиренето, смесете го с яйцата и киселото мляко и разбъркайте добре.

Гребвате по малко от сместа и слагате във врящата сиренява супа, като бъркате непрекъснато, като повтаряте до пълното усвояване на смета.

Свалете супата от огъня и я подправете със ситно нарязан магданоз.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар