3 май - Международният ден за пипане на бюста

3 май - Международният ден за пипане на бюста

3 май е запазен в календара за международния ден за пипане на бюста – в социалните мрежи има създадени събития, към които всеки желаещ може да се присъедини. Денят 3 май се радва на хиляди, хиляди почитатели, които искат да отбележат международния ден за пипане на бюст.

За партито с палачи ръчички няма никакво значение каква религия изповядва човек, какъв пол има или откъде е. Най-важното е да има гърди.

Важно е да се отбележи, че събитието, което е радост за доста сетива, в никакъв случай не е в подкрепа на какъвто и да било сексуален тормоз. Организаторите призовават хората, които са решили да отбележат този ден, да се уверят, че им е разрешено да пипат избрания от тях бюст, за да няма недоразумения.

Скорошен доклад по въпроса с големината на бюста показва, че на мода вече са стегнатите и естествени бюстове, а не огромните гръдни обиколки. Докладът всъщност е на Британската асоциация на пластичните хирурзи. В него се твърди, че операциите за уголемяване на бюста са намалели значително през миналата година – с цели 23 %.

Огромните гърди вече излизат от мода и сега жените искат да имат естествен и стегнат бюст, пък бил той и малък, поясняват хирурзите. Напоследък се правят повече интервенции за стягане на гърдите, съобщава британското издание Грация. От списанието са провели интервю с пластичния хирург доктор Алекс Каридис.

Международен ден за пипане на бюста

Доктор Каридис споделя, че дамите предпочитат стегнати гърди - такива, които изглеждат нормално и естествено и въпреки че нямат внушителен размер, успяват да привлекат мъжките погледи. Много търсени са процедурите, които придават млад вид на женските гърди – това са ботокс в областта на бюста или мезотерапия, обобщава специалистът.

И въпреки тази информация, все още има дами, които прибягват до силиконови импланти и увеличават гърдите си. Подобна операция си е направила румънската водеща Симона Трашка. Дамата обаче е осъдена да плати на пластичния си хирург 2100 евро. В ефир водещата си направила шега, че пластичният ѝ хирург укрива данъци. Доктор Марек Валчу решил да заведе дело за клевета.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати