edin.bg»Статии»Астрология»Как се държи всяка зодия по време на цикъл?

Как се държи всяка зодия по време на цикъл?

Как се държи всяка зодия по време на цикъл

Дори и мъжете вече са наясно, че има едно определено време в месеца, когато жените са особено чувствителни и емоционални. Това обаче не може да се каже, че е напълно вярно, тъй като все пак всяка една зодия се държи по различен начин.

Как се държи всяка зодия по време на цикъл?

Жена Овен

Настроението ви е променливо, както и времето през есента. Можете в един момент да сте усмихнати и позитивни, а в другия - да започнете скандал от нищо с половинката ви, като след минути дори можете да не помните, за какво всъщност сте се скарали.

Жена Телец

По принцип сте доста взискателни, като в този случай това важи още повече. Искате да командвате и всичко да става точно така, както вие сте казали и желаете, като например дори половинката ви да ви носи храна в леглото.

Жена Близнаци

Това е този период от месеца, когато сте особено сантиментални и можете да се разплачете от нищо или да казвате по сто пъти на ден Обичам те на половинката ви, искайки да се гушкате постоянно.

Цикъл

Жена Рак

Особено раздразнителни сте, защото ви боли много и можете да прекарате цял ден под завивките с топла бутилка вода на корема ви, а също така търсете вниманието и съжалението на половинката ви. Много характерно за жените от тази зодия по време на цикъл.

Жена Лъв

Бесни сте, че само вие трябва да преминавате през деветте кръга на ада всеки месец, но не и половинката ви. Вбесявате се и от факта, че той смее да се оплаква от разни дреболии, когато на вас ви е много по-зле в този период от месеца.

Жена Дева

Лесно се дразните и се стресирате по време на цикъл. Заедно с това жените с този зодиакален знак стават много чувствителни и могат да се разплачат дори от най-малкото нещо.

Жена Везни

Обожавате да си хапвате сладичко точно в този период, тъй като това ви успокоява и ви помага да се справиш с напрежението и болките в корема.

Жена Скорпион

Единственият начин да се успокоите е, гледайки филми и сериали по цял ден. Също така обожавате тогава да спите до късно, но и да не правите нищо, като това ви помага да се справите със стреса и напрежението.

По времена цикъл зодиите се държат различно

Жена Стрелец

Оправдавате се за всичко с това, че сте в цикъл, като дори може да си позволите да се държиш като истинска кучка, мислейки си че никой няма да ви се обиди или обвини, защото са онези дни от месеца.

Жена Козирог

Не се оплаквате и криете всичко в себе си. Не обичате да споделяте и не искате да кажете на никого, че страдате, но и се радвате едновременно от това, че не сте бременна.

Жена Водолей

Искате просто да си почиваш, като за да ти е максимално удобно, обличате любимите си домашни дрехи и пантофи, гледайки телевизия по цял ден.

Жена Риби

Присъщо за зодията ви по време на цикъл е да не се гримирате и стоите цял ден в пижамата си, нежелаейки да излезете навън. Обожавате и да си хапваш сладичко, защото така се успокоявате в този период на месеца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати