Астрология

Астрология

Зодии, хороскопи, тълкуване на сънища и какво ли още не, свързано с астрологията. Невероятна наука, пълна с мистерии, които ще опитаме да разкрием за вас. Ако се интересувате от астрология, полезните новини и съвети тук ще ви заинтригуват. Отделете си време за астрология - винаги има какво да научите.
Коя зодия си според тибетския хороскопКоя зодия си според тибетския хороскопТвоята зодия според тибетския хороскоп. Тибетският хороскоп е един от не толкова разпространените клонове на астрологията. Според него зодията или “съдбата на човек се определя от годината, в която е роден, а не месеца
Кое божество си според древноегипетския хороскопКое божество си според древноегипетския хороскопЕгипетският хороскоп се състои от 12 божества-покровители на няколко периода от годината. Ето кое божество си ти според датата ти на раждане според древноегипетския хороскоп
Зодиите, които запазват детското в себе сиЗодиите, които запазват детското в себе сиВсеки зодиакален знак има различен характер, представи за любовта, желания, но и някои от тях цял живот запазват детското в себе си.
Характер на жената ЛъвХарактер на жената ЛъвДори и най-уверените в себе си мъже ще загубят разума си пред жената Лъв. Трудно обаче ще се намери човек, който да успее да ги укроти, като освен това силната им страна не е верността.
Съветите за всяка зодия от източните мъдрециСъветите за всяка зодия от източните мъдрециИзточните мъдреци смятат, че само ако научете тези важни и ценни съвети за вашата зодия, едва тогава ще можете да намерите пълното щастие и душевна хармония със самия себе си
Трите зодии, които обичат да налагат мнението сиТрите зодии, които обичат да налагат мнението сиЧудесно е, когато хората имат различно мнение от нашето. Така може да се получи оживена дискусия, да се обменят идеи, без някой да е обиден или ядосан. Така би трябвало да общуват зрелите хора.
Зодиите, които трудно биха простили изневяраЗодиите, които трудно биха простили изневяраВъв всяка връзка има проблеми, моменти, в които партньорите имат разногласия. Ако успеете да преодолеете тези неразбирателства, супер. Но понякога нещата стават по-лоши и трябва да решите дали да простите.
Мнението на всяка зодия за любовтаМнението на всяка зодия за любовтаРано или късно всеки иска да има семейство, да бъде обичан и да обича. Няма по-сладко и мило чувство от това, когато всичко е взаимно и усещате силната ви емоционални и духовна връзка с партньора.
Характер на жената СкорпионХарактер на жената СкорпионЖените Скорпиони са много ярки натури. Заедно с това са силни и независими, стремейки се към удовлетворяването на собствените си цели и мечти. Те са надеждни партньори в работата и верни приятели.
Трите зодии, които обичат да държат всичко под контролТрите зодии, които обичат да държат всичко под контролКаква е разликата между човек, който е грижовен и покровителстващ и такъв, който иска да държи всичко под контрол? В един от момент от живота си всеки трябва да изпусне контрола. Но не всички го правят и това до голяма степен зависи от зодията ви.
Зодиите, които не признават грешките сиЗодиите, които не признават грешките сиАко не успееш, пробвай отново и отново. Това е една от максимите, които спазваме в живота си. Всеки от нас е допускал грешки в живота си, но тогава трябва да се изправим и да продължим напред.
Кои са късметлийските зодии и кои трябва да разчитат повече на себе си?Кои са късметлийските зодии и кои трябва да разчитат повече на себе си?Вижте какъв е вашият късмет спрямо зодията ви. Не забравяйте, че късметът и датата на раждане са изключително свързани.