Астрология

Астрология

Зодии, хороскопи, тълкуване на сънища и какво ли още не, свързано с астрологията. Невероятна наука, пълна с мистерии, които ще опитаме да разкрием за вас. Ако се интересувате от астрология, полезните новини и съвети тук ще ви заинтригуват. Отделете си време за астрология - винаги има какво да научите.
Най-големите кръшкачи сред зодиитеНай-големите кръшкачи сред зодиитеВсяка зодия има различен темперамент и черти на характера, като така едните са доста по-влюбчиви, други пък са пълни егоисти, а трети - обичат да изневеряват и това е в кръвта им.
Зодиите Ледени кралициЗодиите Ледени кралициЕто кои са зодиите ледени кралици. Тези 5 зодии изглеждат като ледени и безчувствени отвън, но реално са наистина много мили, грижовни, нежни и добри, когато ги опознаете.
Зодиите, които най-много си пасватЗодиите, които най-много си пасватЗодиакалният знак определя всеки един аспект от живота ни, начин на поведението и съвместимостта ни с други зодии. В следващите редове вижте зодиите, които най-много си пасват:
Зодиите, които най-много ревнуватЗодиите, които най-много ревнуватРевността е чувство, което всеки е изпитвал в даден момент от живота си. Кои са най-ревнивите зодии? В следващите редове вижте повече:
От кои зодии трябва да са ти най-добрите приятелиОт кои зодии трябва да са ти най-добрите приятелиТези три зодиакални знака изобразяват най-популярните разбирания за най-добър приятел. Изберете си най-добър другар сред тези зодии и винаги ще има на кого да разчитате.
Характер на жената КозирогХарактер на жената КозирогКакъв е характерът на жената Козирог? Зодиакалният знак Козирог е типичен представител на стихията на Земята. Жените Козирог са целеустремени, упорити и не се отказват никога от целите си.
Коя зодия си според тибетския хороскопКоя зодия си според тибетския хороскопТвоята зодия според тибетския хороскоп. Тибетският хороскоп е един от не толкова разпространените клонове на астрологията. Според него зодията или “съдбата на човек се определя от годината, в която е роден, а не месеца
Кое божество си според древноегипетския хороскопКое божество си според древноегипетския хороскопЕгипетският хороскоп се състои от 12 божества-покровители на няколко периода от годината. Ето кое божество си ти според датата ти на раждане според древноегипетския хороскоп
Зодиите, които запазват детското в себе сиЗодиите, които запазват детското в себе сиВсеки зодиакален знак има различен характер, представи за любовта, желания, но и някои от тях цял живот запазват детското в себе си.
Характер на жената ЛъвХарактер на жената ЛъвДори и най-уверените в себе си мъже ще загубят разума си пред жената Лъв. Трудно обаче ще се намери човек, който да успее да ги укроти, като освен това силната им страна не е верността.
Съветите за всяка зодия от източните мъдрециСъветите за всяка зодия от източните мъдрециИзточните мъдреци смятат, че само ако научете тези важни и ценни съвети за вашата зодия, едва тогава ще можете да намерите пълното щастие и душевна хармония със самия себе си
Трите зодии, които обичат да налагат мнението сиТрите зодии, които обичат да налагат мнението сиЧудесно е, когато хората имат различно мнение от нашето. Така може да се получи оживена дискусия, да се обменят идеи, без някой да е обиден или ядосан. Така би трябвало да общуват зрелите хора.