Edin.bg»Избрани Колекции»Сирене в Саламура
Сирене в Саламура

Сирене в Саламура

Разгледай всички 12 авторски предложения относно сирене в саламура в Edin.bg.
Сланина в саламураСланина в саламураСлед като премине това време сланината в саламура, може да консумираме сланината в саламура....
Бяла риба в саламураБяла риба в саламура
След като брашното леко се охлади, добавете към него 100 г прецеден бульон и останалата саламура....
Сланина в зелева саламураСланина в зелева саламура
2
Окачаме на хладно място нашата сланина в зелева саламура....
Телешки салам на скараТелешки салам на скара
Нарежете салама на кръгчета. Загрейте грил тигана или скарата и го изпечете и от двете страни до готовност....
Полезно ли е топеното сирене?Полезно ли е топеното сирене?
Състав на топеното сирене Топеното сирене обикновено съдържа различни млечни продукти като сирене, масло, сметана, както и добавки като стабилизатори...
Сирене по шопски с топено сиренеСирене по шопски с топено сирене
Вижте също как да си направите броколи с яйца и сирене или любимото печено сирене с орехи и мед....
Експерти съветват: Без мента, сирене и пуканки преди секс!Експерти съветват: Без мента, сирене и пуканки преди секс!
Ментата като билка е с доказано действие за намаляване нивата на тестостерона, сиренето като млечен продукт също....
Борш със сиренеБорш със сирене
Боршът се застройва с натрошено сирене, размито във вряло прясно мляко и се поднася топъл....
Селски мекици със сиренеСелски мекици със сирене
Разбиваме маслото с яйцата и прибавяме натрошеното сирене. Добавяме прясното мляко и толкова брашно, колкото да се образува възгъста каша....
Говеждо разсол със сиренеГовеждо разсол със сирене
Отгоре поръсваме с настърганото сирене и връщаме обратно във фурната, само колкото да се зачерви....
Хлебна супа със сиренеХлебна супа със сирене
Добавете сиренето и пасирайте. Кипнете отново и оставете още 5 минути да поври. Свалете готовата супа и застройте с яйцата и киселото мляко....
Зелен хайвер със сиренеЗелен хайвер със сирене
Отделно стриваме добре сиренето, съединяваме с патладжаните и продължаваме да трием, постепенно добавяйки олиото и оцета....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: