Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коледни сладки без джинджифилСмесете маслото с пудрата захарта и яйцето в голяма купа.
Добавете брашното, смлените бадеми, ванилиите, канелата, кардамона и карамфила.
Омесете...
Бели маслени коледни сладки
Пресейте брашното в голяма купа и добавете нарязаното на парченца масло.
Хубаво ги смесете до получаване на маслени трохи.
Изсипете виното,...
Лесни лимонови напукани сладки
В купа изстискайте лимоновия сок и настържете кората.
Смесете нишестето, брашното. В друг съд разбийте с миксер ванилията, маслото и захарта. Добавете...
Сладки хапки за парти
Леко разточваме кората бутертесто и от нея изрязваме кръгове с помощта на форми или чаша.
Слепваме ги с разбития белтък от яйцето и ги печем до...
Ретро сладки Котешко езиче
Разбийте маслото с ваниловата захар и пудрата захар. Към крема добавете белтъците, брашното и солта. Разбийте.
Включете фурната на 180 градуса....
Пържени сладки от грис
Смесваме прясното мляко със захарта и кипваме на средно силен огън. Когато млякото заври, слагаме гриса, като бъркаме постоянно.
Разбъркваме до...
Сладки фунийки за сватба
Сипете в купичка млякото и водата, добавете маята, захарта и 1 ч.л. брашно, разбъркайте и оставете за около 10 минути.
В голяма купа пресейте брашното...
Лесни турски сиропирани сладки
Разбийте яйцето в купа, прибавете олиото и хомогенизирайте добре.
Сипете киселото мляко и смесеното с бакпулвера брашно. Постепенно замесете меко...
Немски слепени коледни сладки
Пресейте брашното в подходяща купа.
Добавете към него жълтъците, кората от лимон, маслото и пудрата захар. Постепенно замесете меко маслено тесто...
Веган сладки с тиква
Накиснете стафидите.
Смелете овесените ядки с кафемелачка.
В купа сложете печената тиква, олиото, меда и захарта и пасирайте.
Добавете смлените...
Лесни сладки за Великден
1 ч. ч. = 200 мл
Тези лесни сладки за Великден са много вкусни и се приготвят лесно.
Може да включите и децата в приготвянето им.
Разтопетесвинската...
Сладки целувки с ягоди
С миксер разбийте белтъците с щипка сол. Сипете към тях пудрата захар и продължете разбиването - трябва да се получи хубав гъст сняг.
На едро ренде...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: