Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десертни Кремове

Десертни Кремове

Прегледай всички 36 подбрани съвети за десертни кремове в Edin.bg.
Кремки с домашен кремКремки с домашен крем1. За тестото - 100 мл от млякото се затопля до телесна температура и в него се разтварят лъжица захар и маята. Разбърква се добре (няма нужда да...
Крем нишесте с бадемиКрем нишесте с бадеми
Смесваме нишестето със студеното мляко, разбъркваме добре, прибавяме захарта и 1/2 ч.ч. вода и сваряваме гъст крем. На дъното на купички, изплакнати...
Брюкселско зеле с кремБрюкселско зеле с крем
Брюкселското зеле се почиства, сварява се до готовност и се изважда, за да се отцеди добре. Маслото се загрява и зелето се запържва в него да...
Крем с горена захарКрем с горена захар
Загряваме млякото. Половината от захарта слагаме в тиган да се карамелизира, докато добие хубав кафяв цвят, след това я изливаме при млякото, което...
Крем със захаросани плодовеКрем със захаросани плодове
Смесваме млякото, захарта, жълтъците и нишестето и загряваме на бавен огън, като бием с телта, докато се сгъсти сместа. Сваляме от котлона и прибавяме...
Шоколадов крем с нишестеШоколадов крем с нишесте
Разделете десерта в купички за сервиране. Поднесете студен....
Плодов крем с маскарпонеПлодов крем с маскарпоне
В купа се смесват маскарпонето, заквасената сметана, киселото мляко и захарта. Разбъркват се хубаво и се оставят в хладилник. Ягодите се почистват...
Флан - мексикански крем карамелФлан - мексикански крем карамел
Яйцата се разбиват добре с ванилията, кондензираното и прясното мляко. На дъното на четирите формички се карамелизира захарта. Докато захарта...
Диетични топки с кремДиетични топки с крем
Разбийте белтъците с 2 с.л. сорбитол на твърд сняг и с помощта на лъжица оформете топки, които пуснете в кипящото мляко, подсладено с останалия сорбитол...
Леден крем от пъпешЛеден крем от пъпеш
Разбийте с миксер обелената и нарязана на парченца праскова и месестата част на пъпеша до получаването на фино пюре. В купа сложете сладоледа и...
Крем супа от карфиолКрем супа от карфиол
В малко количество подсолена вода сварете почистения и измит карфиол. Пасирайте го, сипете бульона и оставете малко да поври. Намалете огъня...
Еклери с карамелен кремЕклери с карамелен крем
Първо, пригответе карамелен сос. Загрейте захарта в суха тенджерка и бъркайте, докато захарта се стопи и да придобие златист цвят. Свалете съда...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: