Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дресинг за Плодова Салата

Дресинг за Плодова Салата

Открий всички 24 авторски предложения относно дресинг за плодова салата в Edin.bg.
Лаврак с лимонов дресингЛаврак с лимонов дресингЛавракът с лимонов дресинг е много вкусен....
Топла картофена салата с бял сосТопла картофена салата с бял сос
Маслото се стопява и приготвената картофена салата се отстранява от огъня. Сервира се като топла салата....
Зеленчукова салата със сладко-кисел сосЗеленчукова салата със сладко-кисел сос
Залейте салатата, украсете я с маслини (по желание) и я поднесете....
Меден дресинг за зелени салатиМеден дресинг за зелени салати
Полученият дресинг е много подходящ за овкусяване на всякакви зелени салати. Меденият дресинг за зелени салати е готов....
Дресинг от нар за салатиДресинг от нар за салати
Това е страхотен дресинг от нар за салати, с който ще им придадете невероятна екзотична нотка. Добър апетит!...
Салата с карфиол, печурки и майонезен сосСалата с карфиол, печурки и майонезен сос
Смесете лука с гъбите и карфиола и ги залейте с ароматния дресинг. Разбъркайте и ако е необходимо овкусете с още подправки по ваш вкус....
Йогурт дресинг за картофи и тиквичкиЙогурт дресинг за картофи и тиквички
Много е подходящ за различни зеленчукови ястия, картофи, салати, тиквички или каквото обичате....
Меден Дресинг с Горчица и КашуМеден Дресинг с Горчица и Кашу
Този салатен дресинг е подходящ за всякакви рецепти със зеленчуци и месо....
Плодова торта с бишкоти и маскарпонеПлодова торта с бишкоти и маскарпоне
На следващия ден гарнирайте тортата с още пресни плодове и сервирайте плодова торта с бишкоти. Да ви е сладко!...
Дресинг с бира и мед за крехко месоДресинг с бира и мед за крехко месо
Разбъркайте дресинга и го овкусете с мед, сол и чубрица. Дресингът с бира и мед за крехко месо е готов....
Бешамел сосБешамел сос
Загрейте маслото и запържете до бледожълто брашното, като бъркате непрекъснато. Когато брашното достигне до желания цвят, прибавете постепенно...
Сос АрабиатаСос Арабиата
В подходяща тенджерка се загрява зехтина и в него се запържват нарязаните на дребно лук и скилидки чесън. Към тях се добавят червеното вино, захарта...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: