Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Птичи Пастет

Домашен Птичи Пастет

Открий всички 33 избрани предложения за домашен птичи пастет в Edin.bg.
Пастет от телешки дробПастет от телешки дробПолученият пастет се съхранява в хладилник. Традиционният телешки пастет се поднася студен....
Рибен пастет с херинга и маслоРибен пастет с херинга и масло
Пасирайте пастета до хомогенност и ако е необходимо го посолете леко. Рибният пастет с херинга и масло е готов....
Пастет с извара и пъдпъдъчи яйцаПастет с извара и пъдпъдъчи яйца
Пастетът с извара и пъдпъдъчи яйца е много подходящ за деца....
Яйчен пастет с кашкавал и чесънЯйчен пастет с кашкавал и чесън
Смелете до хомогенна смес яйчения пастет. Поднесете в подходящи купички яйчения пастет с кашкавал и чесън и със солени крекери....
Пастет от извара и тиквичкиПастет от извара и тиквички
Поднесете пастета с филийка препечен хляб на тостера или фурна. Пастетът от извара и тиквички е готов....
Пастет от тиквички с картофиПастет от тиквички с картофи
Отново блендирайте до получаване на много вкусен пастет. Поднесете го с различни топли брускети и препечени филийки....
Перфектният пастет от пилешки дробчетаПерфектният пастет от пилешки дробчета
Перфектният пастет от пилешки дробчета е готов....
Пастет от сирена със зелен лукПастет от сирена със зелен лук
Тъй като това е пастет, нямаме за цел да става кремообразен, а по- твърд....
Веган пастет от авокадо с чесънВеган пастет от авокадо с чесън
Превхърлете вкусния пастет в малка купичка и я залейте с малко зехтин. Поднесете я с различни брускети и хлебчета....
Веган пастет от магданоз и тиквичкиВеган пастет от магданоз и тиквички
Разбийте и поднесете пастета с препечени филийки. Веган пастетът от магданоз и тиквички е вкусен и лесен....
Веган пастет от авокадо с краставицаВеган пастет от авокадо с краставица
Поднесете вкусния пастет веднага в компанията на брускети. Украсете с маслинки, чери домати или каквото ви харесва....
Пастет от зелен фасул с крема сиренеПастет от зелен фасул с крема сирене
За нашия зеленчуков пастет трябва да сварим зеления фасул в подсолена вода. Държим го на огъня, докато омекне....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: